Inai di jari mereka - All About Love

Saturday, December 29, 2012

Inai di jari mereka


Assalammualaikum...

Dah lama draf entry ni..hehehe....baru hari ni berkesempatan mempublish..sebab takde idea mau karang ayat..ini kalilah kan..hahaha...Hari tue ada dpt inai dr Kak niena..balik jak di rumah..mmg SI KAkak nda sabar sudah mau berinai..

Kebetulan Adik MV(abut) ada di rumah..jadi dia lah yg menginaikan anak2 MV..kakak mmg paling suka bab2 inai ni..sebab dia pernah main inai adik MV dulu....hehehe...dan Wani pula nda mau pada mulanya...

Wani bilang.."sakit bah tue"..hahaha,,,mana lah sakit nak oi..pakai inai jak pun...tapi bila dia tengok kakak dia pakai last2 dia pun minta diinaikan juga...Cuma MV jer belum merasmikan sebab takde yg mau tlg....


Teruja kakak Ayu

Abaikan lantai yg kotor tue..hehehe
Dorang nda tgu lama..dlm 30 minit pg cuci sdh..nda sabar katanya...hahaha....kakak ayu bilang "terima kasih auntie niena"...dan si Abg merajuk sebab nd adibenarkan join sekaki...tapi atas budi bicara...dipakaikan hanya 1 jari....hehehe...

Gembira bila tengok drg ketwa....

18 comments:

  1. ala2..tomey nyer tgn si budak tenit 2.

    ReplyDelete
  2. sekarang banyak inai yang cepat merah,
    kalau dulu inai pokok mau tidur malam baru pakai inai :D

    ReplyDelete
  3. hikhik, sye pun ske pakai inai...

    ReplyDelete
  4. Sama2 kasih sayang ayu & MV. Sweet sgt. Tu si abg mau berinai, colet sj di jari kakinya. ☆★♡♥

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Sian abg haikal.. Tp dpt jgk pakai satu. Ok la tu.. :)

    ReplyDelete
  6. lelaki pakai inai, b4 kawin lain macam ja. ha nikah nanti baru pakai ...baru berseri dua mempelai..

    ReplyDelete
  7. huhu...inai nie memang kegemaran bebudak kan kak..sebab cantik bila pakai..huhu..:)

    comel:)

    ReplyDelete
  8. INTAI YG CEPAT KERING N CEPAT ILANG TU KAN ? HEHE

    ReplyDelete
  9. aloloo kiut miut jari mereka dq pnya inai di jari pudar suda..huhuu

    ReplyDelete
  10. ndu bah daku lg blom pakai inai..hey bila mau curi masa pakai inai neh

    ReplyDelete
  11. Comelnye jari ank2 MV..nape xleh pkai sendri ke..deqla kan pakai sendri je...hihi

    ReplyDelete
  12. best2 dpt berinai secara berjemaah hihihi....

    ReplyDelete