Followers

Monday, February 25, 2013

Home » , , , » Negative!!

Negative!!

Assalammualaikum...


Hari ni MV tak keja...pergi Klinik Luyang.,.,sebab tak sedap badan..dari semalam rasa sakit di bahagian ari-ari,,,pening,batuk selsema..demam..nah mmg pakej kan sekali MV demam,,,

 Hubby tak suruh pegi keja,dia temankan ke Klinik pagi tadi...nampaknya paper cutting MV menimbunlah ni....kerja bertangguh lagi nampak gayanya..lepas ni kena usaha sikit...dan komen2 pun makin bertambah..

Ada 213 komen lagi yg belum publish...makanya hutang BW pun makin banyak,,,mau balas tp line broadband slow gaban ni tau...tgu,.kalau ada yg MV sempat jenguk Mv jenguk k..

Oh ya..apa yg negative???tadi masa jumpa doktor..doktor tue tanya...bila last period...dah kahwin???so kamu faham2 lah kan apa yg dia suruh buat...

tue doktor suruh buat ujian air kencing...Merangkap juga lah Urine Pregnancy Test(UPT)... agak lama juga menunggu di makmal...mau pitam rasanya..dan bila dpat result....MV senyum...

Kenapa??sebab semuanya negative satu pun xda yg positif..doktor tue pun teruja"semua negative..bagus..xda jangkitan kuma"dan UPT pun negative..mungkin sakit yg puan alami di bahagian perut ni sebab kesan drpd berhenti ambil pil perancang..hormon tengah tak betul,,kalau masih rasa sakit lepas ni segera dtg ke sini semula..."

 So itulah yg negative...Wani belum lagi bergelar kakak buat masa ni...Doakan MV cepat sihat..ya..tq semua...nnt balas kunjungan kamu ya...

35 comments:

  1. semoga cepat sembuh kak...jgn la sakit lama-lama...nanti rindu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo..gitu kisahnya..saya pula yg ttngu2 nk upt +.. Hihi

      tc ye mv

      Delete
  2. Semoga cepat sembuh..

    Mana tau ada rezeki lepas ni :D

    ReplyDelete
  3. takpe la.. lagipun MV dah ada 3 permata hati..kalo nk dibandingkan dgn deqla ni haa...huhu..

    ReplyDelete
  4. eh dear.. deqla tag kamu di sini..

    http://norumara.blogspot.com/2013/02/1st-giveaway-by-zura-online-shopping_2809.html

    abaikan kalo MV dah join eh.. hihi

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mrs.velentine...moga cpt sembuh yer...;)

    ReplyDelete
  6. singgah sini...jangan ambil ringan tau walaupun keputusan pemeriksaan semuanya negative...mungkin ada sesuatu yang tak dapat dikenalpasti lagi..teruskan buat pemeriksaan ye...

    ReplyDelete
  7. oh ingat kan ape tadi..moga cepat sembuh Mv..:)

    ReplyDelete
  8. hehehe... kalau kakak dapat adik pun ape salahnyer... hihi

    ReplyDelete
  9. ingatkan apa yg negative. huhu.. get well soon mv.

    ReplyDelete
  10. Wahhh. 213 komennn.. huuu. Saya nk dapat 1 komen pun susah. Huuuuu
    Semoga cepat sembuh sis ♥

    ReplyDelete
  11. Good to know takder yang serius kan.. get well soon dear.

    ReplyDelete
  12. bah rehat2 jak dulu.....moga2 cepat sembuh tu demam.... :D

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah....
    tak ada penyakit yg serius..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah ...kalau pregnant pun ,alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  15. ingt td Mv senyum sbb Wani nk jadi kakak..ngeeee

    apapun cepat sembuh ye MV :)

    ReplyDelete
  16. banyak btul komen akak...smoga cepat sihat ye kak..xpe, ade rezkinyer nti.in shaa allah :)

    ReplyDelete
  17. alala..nak juga - wani

    haha
    done white

    ReplyDelete
  18. Kesihatan dlu kak.. Da sihat leh smbung bw.. Hope akak cpt2 sembuh

    ReplyDelete
  19. ala...aku pg kemarin.26/02 bawa baby kawan yg aku jaga...klu nda,ble jumpa.hahaha~

    ReplyDelete