Followers

Wednesday, February 27, 2013

Home » » Pura-Pura Busy!!

Pura-Pura Busy!!

Assalammualaikum...

MV minta maaf sebab ada yg MV tak sempat nak  balas kunjungan..GSF..Bloglist Paling Manang MV...Yg tinggalkan komen..sorry..sebab MV betul2 pura2 busy ni hari....huhu...sudah lah suara serak sudah..ni..tangan pula lenguh menekan punat telefon...


buat follow up majlis bicara eksekutif bersama penjawat awam persekutuan
Sempat lagi mengambil gambar kan..nilah namanya sambil menyelam minum air..wakaka....dari pagi smpi ke petang menelefon jak kerja nya..."hello,selamat petang,saya Suzyanna...bla2...."..

Ayat & dialog yg sama...lucu juga..mana suara nda jelas lagi....dan pastinya my Paper cutting tertangguh lagi ni hari....
ni kerja tertangguh akibat cuti & sebab terpaksa buat follow up
paper yg dah siap cutting
Esok kena usaha lebih habiskan semua kerja bab2 paper cutting(**nda pernah habis besok tambah lagi 6 paper..sabar jaklah)...Chayok2 utk diri sendiri...huhu..dan esok pagi mau masuk mesyuarat lagi ni...

18 comments:

  1. busy nya. tak menang tangan dah tu. ;)

    ReplyDelete
  2. kesian kakak..sama la kita pura2 busy kunu~

    ReplyDelete
  3. uinah....banyak ya kerja...takut sa tengok o kak...=D

    ReplyDelete
  4. sabar ye mv...setelkan keje n paper cutting y makin banyak tu,.,,

    ReplyDelete
  5. yes..kuatkan semangat MV, paper cutting tu ttg artikel apa ye?..sibuk je kan..hehe

    ReplyDelete
  6. uik...mcm kenai je paparan screen kompter tuh!

    ReplyDelete
  7. Paper y siap cutting tu nk buat apa sis

    ReplyDelete
  8. ini bukan pura2 lagi..ini betul2 buzy.... :)

    ReplyDelete
  9. kena rehatkan badan sebenarnya..agar kerja tetap segar esok hari...

    ReplyDelete
  10. salam mv..
    pergh....................
    banyaknya kerja..
    go go go gog og gogogogogogog CAIYUK MV....

    Thanks mv sudi melawat TA

    ReplyDelete
  11. siannya mv.. sampai serak2 suara yer...

    demam dh baik ke ni

    ReplyDelete
  12. busy betul ni kakak kita sorang ni..

    ReplyDelete
  13. ehh kompius.. pura2 ke betul2 bz ni??? xpela, ada masa nnti terjah la..huhu

    ReplyDelete
  14. sabar ajelah ye... kena ikhlas bila ade kerja !

    ReplyDelete
  15. Minggu ni memang minggu busy kot kak MV....

    ReplyDelete
  16. ct prnah krja bhgian kol2 tu...lawak kan asek sebut benda sme je...haha

    ReplyDelete