Followers

Thursday, February 28, 2013

Home » , » Shilla Hamzah-Aku Yang Tersakiti

Shilla Hamzah-Aku Yang Tersakiti

Assalammualaikum...


Sedih...melayan perasaan agaknya Shila Hamzah ni...Iyalah cinta yg disulam putus ditengah jalan...

MV dulu pernah juga cinta putus ditengah jalan tapi yang memutuskan MV..hahaha..penjahat kan..ingat lagi bila berjumpa Ex boyfriend,,,masa tue sudah 2 tahun tak jumpa,,,kebetulan belum lagi MV putus kan hubungan...

MV asyik mengelak aja..hahaha...sebab masa tue hati ni dimiliki oh DIa(My Hubby)..last2 terpaksa jumpa juga dia..dan MV bagi alasan.."Sorry..sa sudah bertunang sambil tunjuk cincin emas putih dijari manis"...

hahaha,,padahal itu cincin my father yg bagi..tipu sunat kunun...wakaka...MV nda pernah ditinggalkan..tp meninggalkan atau memutuskan hubungan..bila fikir2 balik punyalah jahat...tapi cinta usia remaja lah katakan..


Tabung HAW



16 comments:

  1. shila kene kuatkan semangat la tu...tengah patah seribu..

    ReplyDelete
  2. ish kejamnye MV... mesti patah seribu hati BEKAS MV tu kan..keciannn... hihi... kiranya playgirl la nih yer? hahahaha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mrs.velentine...mmg sedihkan...:(

    ReplyDelete
  4. Semoga Shila Amzah mendapat jodoh yang sesuai dengannya :')

    ReplyDelete
  5. Hebattttt. Hahahahahhahaa. Bila nak putuskan hubungan, macam2 alasan kan. Akak dulu pernah tulis surat nak break-off dengan bantuan mak sendiri. Hahahahaha. Kelakar sungguh.

    ReplyDelete
  6. ahahahh.... mmg play girl ekk.. ape pun jangan belakang kuarga.. kannn.. mereka lebih lama dengan kita..

    ReplyDelete
  7. saya pernah putus cinta jugak. dia lelaki curang! sedihnya..... :'(

    ReplyDelete
  8. iye lah dah sayang mesti la die sedih kan...sabar je la...huhuu

    ReplyDelete
  9. Takpe kak MV kalau yakin tu jodoh kita...
    Nah bahagia kan sekarang? =D

    ReplyDelete
  10. maunya tak sedih. putus cinta kan. hikkk..

    ReplyDelete
  11. lagu ni mmg sakit..huhuhu....

    Nur kalau denagr mesti rsa sebak...

    ReplyDelete
  12. hehehe..ct pon skrg asek memutuskan je, xprnh diputuskn,tkot jugk kot2 ct lak kna nti..waaa,nk kwen cept2 lah...hahaha..


    *klau ct pon tipu sunat jugak :D

    ReplyDelete