Followers

Wednesday, October 29, 2014

Home » , » Suamiku ENcik Sotong Diadaptasi ke drama

Suamiku ENcik Sotong Diadaptasi ke drama

Assalammualaikum...
pinjam google
Baru juga hari tu buat entry pasal novel ni....tup2 dah ada adaptasinya....bila dah pernah baca novel mengharapkan dramanya ni kena lah sama mcm kat novel baru best..ada sedihnya...ada lucunya...ada konfliknya.....kan3...


2 comments:

  1. Macam best jak bila baca sipnosis dari blogger lain tapi saya tak dapat tengok sebab saya tak ada astro.

    Di sini, saya nak perkenalkan sebuah kedai online yang wajib anda kunjungi terutamanya adik2 akak2 yang suka beli secara pukal atau agent2 dropship seluruh Malaysia ^_^

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

    ReplyDelete