Followers

Wednesday, November 19, 2014

Home » , » Gaya Tudung Simpulan Reben

Gaya Tudung Simpulan Reben

Assalammualaikum....
PEace...

Nampak tak simpulan reben yg MV buat..hahaha
Ini cerita tadi pagi..nampak tak....tudung adijuma cupcake Mama pula sasaran nya kali ni....hihi kakak oh kakak pandai jer bergaya......pagi tadi bawa Ayu ke Klinik Mata Hospital Queen Elizebeth II...

Ayu ada review mata hari ni..doktor nak check sama ada degree cermin mata tue sesuai dengan dia atau pun tak..dari hasil pemeriksaan mata kakak ada juling so cermin mata tak boleh on off...

Degree still sama tak naik..mata kanan 200..mata kiri 220...Rabun dekat...tapi bukan rabun orang tua....rabun orang tua lain///oh ya doktor tue pesan kat Ayu kalau mau mata cantik mesti pakai cermin mata...kalau nda nnt mata lari dari kedudukan(juling)

Oppss melalut pasal pemeriksaan mata pulak..hahaha....cerita pasal simpulan reben..nampak tak gaya tudung yg Ayu pakai...MV buat simpulan Reben kat situ..cetusan idea dari MV..selalu dengar cetusan idea dari Datin Adijuma....ahaks skg cetusan idea dari MV...

Cantik tak gaya tudung tue..sesuai untuk budak2 kan

7 comments:

  1. budak-budak kan comel MV, pakai apa pun comel...hehe.

    ReplyDelete
  2. Alaaa,comelnye dia... suka tgk bdk kecik2 pki spek nmpk bijak...;-)

    ReplyDelete
  3. Asalam MV wah canti cute bertududung ..comelnya...

    ReplyDelete
  4. comel wak tudung gitu..
    teruk gak mata MV ye

    ReplyDelete
  5. comel la simpulan riben tu..bagus kecik2 dah nak bertudung

    ReplyDelete