Followers

Monday, November 17, 2014

Home » , , , » Lagu Si Rama-Rama

Lagu Si Rama-Rama

Assalammualaikum....

my wani yg pintar
Rama-rama terbang ke pokok
sungguh cantik aneka warna
hisap madu di pokok bunga
tapi sayang hidup tak lama 
itulah dia si Rama-rama

LAgu si rama-rama dari wani untuk auntie n uncle semua..hihi...dah makin pintar my wani ni..esok 18.11.2014 taska ada lawatan ke Zoo Lok kawi tapi wani tak dapat join sebab mama dah takde cuti..

Cuti sehari untuk balik Labuan hujung tahun ni..sorry ya anak mama..next year kita join yer....

3 comments:

  1. Asalam MV syukur dah selamat jawapan kuiz Etuza dah print out ya..tahnia. namun apa jg keputusan kena terima ya..dengan rela dan ikhlas..

    ReplyDelete
  2. Ala comel nya Wani.. MV saya dulu pun sama tak dapat nak join first School trip anak. Hopefully tahun depan adalah lagi trip..

    ReplyDelete