Followers

Friday, November 21, 2014

Home » » Loom Bands

Loom Bands

Assalammualaikum...

Nampak Tak??hasil kerja MV...
LOOM bands..dah lama dengar pasal getah warna warni yg boleh buat gelang ni kan....masa mula2 kenal..tahu buat getah yg single line jer....tapi semalam kakak ayu nak kelainan...dia suruh MV bukak You tube...

Belajar design baru katanya...so itulah hasil dari study melalui you tube kemarin..nampak kan...dapatlah cincin,dan gelang pelbabagi patern...menarik..rasa macam proffesional jer buat benda ni padahal rujuk you tube...

Tapi yg paling senang buat cincin tue ..dah terjebak sudah..nasiblah nak...syukur dapat mama mcm MV ni...mau juga belajar demi mu anak..hihi....Korang pernah try buat Loom Bands ni??

5 comments:

  1. Anak kakak dah beli kakak nampak tapi dia masih simpan lagi sebab.... papanya dah sibuk kata suruh google tentang kesan yg boleh sebabkan cancer dari getah ini.

    ReplyDelete
  2. Asalam MV ini anak bongsu Etuza suka sangat nak buat..dia jual lagi di kelas..memang cute comel gelang getah...nak bagi happy seorang budak perempuan tahun 2 Etuza beli gelang getah dia..saja nak bersedekah haduii happy budak tu RM 1.00 dia jual.. cantik kan gelang tu

    ReplyDelete
  3. Asalam MV ini anak bongsu Etuza suka sangat nak buat..dia jual lagi di kelas..memang cute comel gelang getah...nak bagi happy seorang budak perempuan tahun 2 Etuza beli gelang getah dia..saja nak bersedekah haduii happy budak tu RM 1.00 dia jual.. cantik kan gelang tu

    ReplyDelete
  4. Tak try lagi. Mudah ke buatnya...? Nanti boleh try ni....

    ReplyDelete