Followers

Friday, November 14, 2014

Home » » " PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA "

" PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA "

Assalammualaikum...


Join banner nii untuk join
Pencarian Anugerah tropi untuk Blogger 2014 dianjurkan oleh :


Menjoinkan diri sebagai tanda sokongan untuk Etuza...MV suka join segmen yang beliau anjurkan kerana segmen unik daripada segmen lain...samalah mcm segmen kali ni....Anugerah Tropi Untuk blogger 2014...

Kalau dapat best jugalah..sebab lama sudah nda dapat tropi ni tau jeles pula tengok wani dapat tropi baru2 ni ahaksss....Buat Etuza MV support segmen ni ok...walaupun tugasan terakhir pada 16.11.2014 tue mungkin sedikit sulit untuk diselesaikan...

So kalau korang nak join klik jer banner kanak2 handsome boy yg pegang tropi tue...selamat berjaya semua

5 comments:

  1. Asalam MV..pertama.Syukur dah sampai hadiah...hehehehe mana entry chocolate nak tengok aksi wani minum ya.
    Kedua : Wah!!! MV kena bersaing tau tropi ada 3 tau jangan lepaskan peluang, awal bangun pada hari ahad solat subuh dan tengok ya apa tugasan...kena berusaha sebeb ada cabaran tersendiri...tenangkan diri dan fikirkan apa nak buat nanti ya

    ReplyDelete
  2. Wah nak join.. Insyallah..

    Jom follow papaglamz n terjah entri papaglamz

    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-ll-kehebatan-seorang.html?m=1

    ReplyDelete