Followers

Tuesday, November 18, 2014

Home » , , » Sosej Bun

Sosej Bun

Ready untuk dibakar
Assalammualaikum....

Ni cerita ahad lepas...buat Sosej bun....first time buat..cubaan pertama..berjaya walaupun pakai tepung biasa jer..anak2 dan suami makan dengan gembira..rasa penat berbaloi bila tengok anak2 dan suami makan sosej bun siap angkat ibu jari....

Hihi...korang2 mesti teror kan buat ni...ni buat sebab tergoda tgk blogger dok post entry bun...hahaha

5 comments:

  1. wahh rajinnya MV anak sy mmg suka sosej klu rajin boleh try buat..tp asyik malas je nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. MV..JM balas kunungan..ni salah sorang reader blog cikgu Etuza kan :-)
    Sosej Bun..x de resipi ke..leh kongis kat sini. Seronok kan kalau hasil dari air tangan tu dpt memuaskan hati suami dan anak2

    ReplyDelete
  3. sekurang kurangnya jadi la kan sosej nya.. Aula kalo buat lom tentu la kan. hehehe.. Sila buat review rasa dengan video sekali

    Salam perkenalan saya Aula penulis di aulawrites.blogspot.com, semoga Mrs Valentine mendapat sesuatu dari perkongsian di blog saya :)

    ReplyDelete
  4. jimat buat sendiri..kalau beli seketul tu nak dekat 2 hengget

    ReplyDelete
  5. Siap dpt 'thumb up', cikna tumpang mkn je nk buat malas,huhuu...;-)

    ReplyDelete