Followers

Wednesday, January 14, 2015

Home » , , , » Glitterati Balik.

Glitterati Balik.

Assalammualaikum...


CPUV banyak tapi tak masyuk sebab tuannya malas

Semalam MV update cakap status Nuffnang dah jadi NOn Glitterai..tup2 pagi ni bukak dah jadi Glitterati semula..hihi.tq NUffnang....Sorry MV dah lama tak updated....bukan apa kekangan masa busy hujung tahun buat MV takde masa nk mengupdated,,,


Kawan2 semua apa khbar..sihat???BR1M dah dapat..kalau dah,Syukur alhamdulillah..boleh buat belanja....hihi...Hari ni MV akan singgah mana2 blog yg MV sempat ya...x banyak kot dalam 5 hingga 10 blog...

Bagi semangat utk naikkan semula Pageview n UV blog yang tak seberapa ni..Klo ko rajin datang blog ni..and nampak iklan2 cubit3 manja lah iklan2 tue ya

7 comments:

  1. oh dah dapat BR1M ke...tahniah pada sapa2 yang dapat

    ReplyDelete
  2. hai MV :) khabar baik.. MV pula sihat ke..

    ReplyDelete
  3. wow banyaknya...dah lama tak dapat hadiah dr en.nuffnang..

    ReplyDelete
  4. sy xtahu dpt ke x, taun lps x dpt pn...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah dapat balik, emi punya belum dapat balik.


    btw salam perkenalan..kenal daripada blog jijah. :)

    ReplyDelete
  6. byk tu CPUV berderet2...sis JM punya ada 4 je itu pun last 24 Dis..jan x masuk lagi huhuh

    blog sis JM termasuk dalam kategori nk BW tak heee

    ReplyDelete
  7. Da dpt gliteratti balik ok la. Hee. Mencanak semua lain

    ReplyDelete