Followers

Wednesday, October 5, 2016

Home » » Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Assalammualaikum



Syarat Penyertaan:
1. Mestilah blogger di Malaysia.
2. Sila follow blog KasihkuAmani.
3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani.
4. Letakkan banner pada entry.
5. Banner hendaklah dibacklink ke sini.
6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.
7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami. 


Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)


Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016

**semoga ada rezeki menang novel ni

13 comments:

  1. good luck! macam nak join jugak je..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    TQ ye joint GA Sha..
    Boleh semak senarai peserta di sini
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam MV... wah rajin join GA, gd luck yer

    ReplyDelete
  4. good luck! wah..lawa blog MV. Ingat salah jalan tadi.hehe

    ReplyDelete
  5. hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

    Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete
  6. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan ... dari GA yang sama

    https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  8. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete