GIVEAWAY: JOM BACA BUKU - NOVEL PERCUMA!!! - All About Love

Tuesday, January 17, 2017

GIVEAWAY: JOM BACA BUKU - NOVEL PERCUMA!!!

klik banner untuk join 
Assalammualaikum..


Join..manalah tau kan dapat novel free,,hihi...MV pilih novel Wajah Seiras cinta yang dihadiahkan oleh Sha...

Sedikit sinopsis..

Mengesahkan tentang Jamal, halimatul, Alim tiga kawan yang mengusahakan utama production.. Yang mana Jamal dengan projek "jejak misteri" yang ditolak ideanya oleh halimatul yang lebih mahukn Cerita fakta bukan dongeng..Sehingga lah halimatul mula diganggu Oleh mimpi mengenai watak2 Yg Ada dlam skrip Jamal.. Diganggu Oleh awang (jin kufur) yang menjelma sebagai Jamal hnya Kerana mengganggap halimatul itu puteri seri kenanga.. Novel ni menceritakan mengenai  2 Alam iaitu Alam Bunian Dan Alam kita.. Jamal Alim Dan atul terperangkap di Alam Bunian hnya Kerana wajah seiras cinta.Ketaksuban Jamal mengundang Bahaya ..mengiyakan yang kononnya dia di Untak(watak dalam skripnya) yang mana jg merupakan musuh ketat awang.
Awang ,untak ,matanah, puteri seri  kenanga, Nujum, Dayang utama apalah watak jin yang Berasal Dari pengkalan ipah.. Teruna si Ketua jin Dan dayang utama Adalah 2 jin yang Memeluk islam..Kejadian Jamal, Alim, atul, shidi terperangkap d Alam Bunian sehingga menyebabkan gangguan di dunia nyata.. Apabila Iblis Tidak mahu melepaskan mereka ..gangguan Dari matanah menyebabkan keadaan Pelik berlaku d hospital.. Pengakhiran yang penuh misteri. Jamal hilng ingatan.. Hnya mengingati pengkalan ipa.. Atul ,khadijah, dyg utama masing2 mencintai Alim.Kisah misteri hnya beberapa detik di Waktu menjelang Pagi d hospital meninggalkan pertanyaan  yang misteri.


***MV suka novel sebab lain dari yang lain

6 comments:

  1. wah...menarik jalan cerita novel ni. Terima kasih Sya sudi join GA saya.

    ReplyDelete
  2. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete