Followers

Monday, April 10, 2017

Home » » Perempuan & Makeup

Perempuan & Makeup


Assalammualaikum...

PEREMPUAN

Kalau pakai makeup tak semestinya dia nak memikat lelaki tapi untuk kepuasan diri sendiri, Fitrah wanita sukakan kecantikan .

**Bagi MV bermakeup bukan sebab nak memikat ker apa...just untuk imej...pernah ditegur sebab tak bermakeup oleh bos...dek kerana itu ...belajar slow...dari hanya bedak ,lipstik n eyeshadow..

kemudian..berblusher...then eye brow..maskara..contour,concealer....alhamdulillah...lepas lah kalau setakat simple makeup harian dan dinner yang simple


7 comments:

  1. Makeup boleh menyakinkan diri. Baru ada konfiden.

    ReplyDelete
  2. Sama dengan CCL pun .. tak suka sangat bermake up - make up ni .mungkin tak pandai sama kot . Kalau pergi kerja just pakai lipbalm ja..dah kena tegur dengan boss , kerja berhadapan dengan orang ramai at least makeup sikit..tacap-tacap kata mata katanya.heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. so selepas terima teguran berubah lah jadi yg sekarang hihi

      Delete
  3. Lama dah tak make up..
    Dulu Sha make up untuk keperluan kerja..
    sekarang tak make up dah sebab kerja tak memerlukan dan encik suami pun tak suka.. Tapi sesekali, teringin juga..

    ReplyDelete