Followers

Tuesday, May 9, 2017

Home » » Temujanji Mata Wani 1/2017

Temujanji Mata Wani 1/2017

Assalammualaikum...
posing bertiga 
Semalam 08.05.2017..temujanji wani di klinik pakar mata Hospital Likas.Semalam MV ambil cuti rehat sebab malaslah mau isi borang keluar...temujanji jam 9...MV datang dalam jam 7.30 pagi...

Tapi mak ai punya lah lama cari parking...bila sudah cari parking smpi di kaunter bayaran...nah panjang kau barisan...mesin nombor rosak ..terpaksa baris..tunggu kaunter buka jam 8.00 pagi..

ulangkaji untuk exam sementara belum dipanggil 
Oleh kerana GL tak dapat print di sana..MV bayar RM5 ...nda terfikir pula GL mr Velentine..sebab dalam fikiran mau cepat siap..sebab petangnya Wani ada exam di sekolah rendah....Syamimi pun turut cuti sama..melayan karenah dua orang ni bikin sakit kepala...

layan kan budak kecik ni ...
Sebelum nombor di panggil wani sempat study sikit...exam kan...oh ya...kali ni hasil dari temujanji ...degree tak berubah...dan juling pun dah ok...doktor cakap dia ble control matanya yang juling...doktor suruh MV rakam gambar atau video kalau nampak mata wani juling ...


Doktor puas hati dengan keadaan mata wani..dan pesan kena selalu pakai cermin mata..supaya degree x naik...alhamdulillah syukur...lepas ni temujanji akan datang 13.11...disebabkan sibuk ..MV lupa temujanji mata kakak AYu ..huhu..

Ptut nya 2.05.2017...terpaksa tunda ke 02.08.2017...masalah pula ayu ni x nak cuti....nak ke sekolah ..terpaksa bincang dengan cikgunya lah lepas ni..ayu lmbt sikit masuk sekolah mungkin dalam 9.30 pagi gitu...

inilah kisah budakkaca mata MV...bukan satu tapi 3orang 

1 comment: