Followers

Wednesday, May 3, 2017

Home » , , , , » Turbo Twitter Mission 8Share

Turbo Twitter Mission 8Share

dapat lah RM8..
Assalammualaikum....

Turbo Twitter Mission 8Share... untuk pengetahuan semua MV adalah salah seorang yang masih lagi aktif share iklan-iklan dari 8share.. baru-baru ni join Turbo Twitter Mission 8Share dan MV dapat reward RM8.00...

oklah bertambah jumlah earning MV ....ni adalah salah satu sebab kenapa MV suka 8share..apa yang dia janjikan dia tunaikan...memang terbaek ..

sikit lah dah rm50.00 boleh cashout
Korang kalau nak join boleh daftar kat sini 

1 comment:

  1. Go dear..semoga terus maju dgn 8share...
    Mrs Pip pun baru tau pasal 8share ni :(

    ReplyDelete