Followers

Friday, August 11, 2017

Home » » Degree Naik Lagi

Degree Naik Lagi


Assalammualaikum....
Please follow bilang doktor

Degree Naik lagi...01.08.2017 haritu bawa kakak ayu review mata di KLinik Mata Hospital Likas...Terpaksa bagi dia cuti sekolah walaupun dia berat hati ...

Bila time jumpa doktor,,,banyak sangat yang doktor suru dia tengok dia tak nampak..so kena bagi masukkan ubat untuk pastikan degreenya...

tunggu 30 minit untuk ubat tue berkesan...ubat ni memang sakit sikit mata pedih..sebab nak bagi kembang mata kah macam tu lah dia punya fungsi..

Bila check..adui anak..degree naik ke 350 dari 250,,,,silau pun naik lagi.....anak oh anak...patutlah mengadu kabur jak spek...


rm90 untuk lense saja..frame sendiri
buat spek ada frame di rumah...bayar RM90 sebab cermin kena order..degree terlalu tinggi..tahun depan baru review lagi...harap2 x naik lagi lah 

No comments:

Post a Comment