All About Love: Chocolate With Malt Elken
Showing posts with label Chocolate With Malt Elken. Show all posts
Showing posts with label Chocolate With Malt Elken. Show all posts

Tuesday, November 18, 2014

Chocolate With Malt Elken

10:37 AM
Chocolate  With Malt Elken

Assalammualaikum

Pinjam Google
Pernah dengar Produk Elken...MV baru2 dapatt hadiah Chocolate  With Malt Elken  dari seorang blogger yang baik hati... Blogger yang berada nun Di Keningau//Seorang cikgu dan mengelarkan nama sebagai Blogger Etuza
Gambar Chocolate malt ni terpaksa MV pinjam dr google sebab masa mula2 dapat gift ni wani excited koyakkan kotaknya...hihihi...wani suka minum ni..nampak tak siap minum dari botol susu....

Terbaek ni minuman wani bilang
Sedap...rasa coklat...tak manis sgt..sedang2..memang best..MV pun suka minum...cuma MV kalau Minum guna gelas besar sikit sebab MV kurang sikit bab minum manis ni...Korang pernah minum tak???

Kalau nak try boleh lah berhubung dengan Etuza,,,



Read More