Followers

Showing posts with label Cpuv. Show all posts
Showing posts with label Cpuv. Show all posts

Wednesday, January 25, 2017

Wordless Wednesday #Cpuv-Dreamland CHiro solutions#

rezeki tabung anak2
Assalammualaikum..

Lagi CPuv Menambah tabung NUffnang MV..biar sedikit...yang penting ada hihi

Friday, December 9, 2016

Iklan CPUV Disember 2016

Ada enam iklan ...

Ahlamdulillah ada juga iklan CPUV yang nuffnang ....walaupun jumlah yang MV dapat tak banyak..sekurang-kurang2nya ....ada juga lah daripada takda kan ..hihi..syukur

Friday, April 29, 2016

Akhirnya Dapat Iklan CPUV

walau tak banyak tapi syukur

Alhamdulillah dapat 6 CPuv ....akhirntya setelah hampir 3 bulan x dapat CPUV..kali ni terima kasih nuffnang...

Korang2 yang sudi datang dan bantu tambah2 nilai nuffnang tq juga ya....sikit lagi nak RM100...tengok nnti kita cashout...

Tak banyak macam korang punya tapi syukur apa adanya.


Wednesday, January 14, 2015

Glitterati Balik.

Assalammualaikum...


CPUV banyak tapi tak masyuk sebab tuannya malas

Semalam MV update cakap status Nuffnang dah jadi NOn Glitterai..tup2 pagi ni bukak dah jadi Glitterati semula..hihi.tq NUffnang....Sorry MV dah lama tak updated....bukan apa kekangan masa busy hujung tahun buat MV takde masa nk mengupdated,,,


Kawan2 semua apa khbar..sihat???BR1M dah dapat..kalau dah,Syukur alhamdulillah..boleh buat belanja....hihi...Hari ni MV akan singgah mana2 blog yg MV sempat ya...x banyak kot dalam 5 hingga 10 blog...

Bagi semangat utk naikkan semula Pageview n UV blog yang tak seberapa ni..Klo ko rajin datang blog ni..and nampak iklan2 cubit3 manja lah iklan2 tue ya

Wednesday, April 2, 2014

Wordless Wednesday#CPUV Penghujung Mac 2014#

Assalammualaikum...


CPUV baru lagi
**Alhamdulillah masih ada rezeki buat anak2

Wednesday, October 9, 2013

Wordless Wednesday#BE Bulan OKtober#

Assalammualaikum..

satu BE baru di bulan Oktober
Alhamdulillah masih ada rezeki untuk MV ...terima kasih Nuffnang

Thursday, September 26, 2013

Tambahan 2 CPUV Baru untuk September

Assalammualaikum...

ada 8 be tengah running...alhamdulillah
Alhamdulillah rezeki daripadaNYa..MV dapat dua lagi BE/CPUV untuk bulan September ni...iaitu nescafe cans Dengan KL Sogo trendsetter online..dengan tambahan dua lagi cpuv menjadikan BE sedang running di blog MV..meriah memang meriah....

Earningnya pun alhamdulillah juga...tak banyak mana tapi berbaloi lah dengan pencapaian blog MV ni..So kalau korang nampak iklan2 ni...cer try klik2...hehehehe


Nescafe cans..People Power
Tabung HAW

Monday, July 29, 2013

Rezeki Anak-Anak

Assalammualaikum..


dapat dua lagi BE dari Nuffnang
Alhamdulillah rezeki anak2...Mr Nuffnang bermurah hati bagi 2 lagi cpuv kat blog MV yang tak seberapa ni... INTI Cycle 3 Degree & Libresse Empower...
Semoga CPuv dapat menambah lagi Tabung HAW yang MV tengah kumpul sekarang ni...so kalau sape2 yang ternampak iklan ni tengah menari2 di blog MV..sudi2 lah jentik2 yea...terima kasih sayang semua...

Oh ya,,,sebut pasal persiapan raya...bab kuih raya dah hampir siap..bab baju raya anak pun dah siap..sebab atuk depa dah beli..MV tinggal beli baju jalan(baju biasa) lagi...dan persiapan MV suami isteri mmg xda lagi..hehehe....

Last minute nnt baru carilah..huhu...takde masa ni....apa2pun selamat berbuka puasa semua...hari ni abg haikal nak bukak puasa dengan donut...kena cari donut lah ni...setakat ni puasa MV & abg haikal masih lagi penuh....


Tabung HAw
1.http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/MercedesA
2. http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/DGOTTcn
3.http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/LifebuoySuci2
4.http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/IkeaEHR
5.http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/SayItWithCadbury
6.http://my.sharings.cc/suzyanna1985/share/CadburyJT

1.http://coolstuffcdn.com/share/my/3092/3701558
2.http://coolstuffcdn.com/share/my/3100/3706340
3.http://coolstuffcdn.com/share/my/3162/3782542
4.http://coolstuffcdn.com/share/my/3026/3677138
5.http://coolstuffcdn.com/share/my/3060/3718318
6.http://coolstuffcdn.com/share/my/3027/3671364
7.http://hotstuffcdn.com/share/my/2943/3604197
8.http://hotstuffcdn.com/share/my/2983/3604200
9.http://hotstuffcdn.com/share/my/2993/3614592
10.http://coolstuffcdn.com/share/my/3041/3656840
11.http://coolstuffcdn.com/share/my/3108/3714790
12.http://coolstuffcdn.com/share/my/3146/3743904
13.http://coolstuffcdn.com/share/my/3138/3740268
14.http://coolstuffcdn.com/share/my/3154/3758706
15.http://coolstuffcdn.com/share/my/3152/3758708

Wednesday, June 12, 2013

Satu Lagi CpuV

Assalammualaikum

Satu lagi CPUV dari Nuffnang
Alhamdulillah..lagi satu CPUV dari Nuffnang untuk Blog MV yang Tak seberapa ni...tak sangka baik hati pula Nuffnang bulan ni...(**time tak aktif ni lah BE sampai 4 sekali menjelma..sabo jelah..hahaha)

Apa2pun...pada yang singgah blog ni sudi2 lah jentik2 salah satu CPuV ni...dan CPUV ke-4 bulan JUn ni adalah Mitsubishi Mirage...Terima kasih Nuffnang..

Tabung HAW

Rezeki


Assalammualaikum...


Tq Nuffnang
Alhamdulillah..rezeki buat anak2 MV..Nuffnang bagi 3 CPUV buat Blog MV..setelah 2 blan takde Be yang diberi...

KakoaTalk,Transtitions optical dan Inti Cycle 3 degree...semoga Be ini kekal lama berlegar dalam blog...dan mungkin earningnya tak semasyuk dulu sebab dah kurang BW..tapi terima kasih buat kamu yang sudi menyokong blog ni..

MV baru naik keja hari ni..sebab 2 hari kena gastrik yang teruk...memang sakit....doakan MV baik-baik saja yang semua..Buat GSF..MV rindu kamu semua

Wednesday, March 13, 2013

DSYR.COM

Assalammualaikum..

DSYR launches new events everyday at 12pm. These events will only be live for a limited time - anywhere from 4-6days. After that, you will not be able to see the events anymore. :(

We focus on featuring creative and unique products which ranges from home décor, lifestyle, fashion, arts & crafts, gadgets, and more at up to 50% off retail.

The reason we keep the website private and require you to sign up is so that we can get the best deals across the globe and offer them to you at a great price. Our membership is free and we never share your info with anyone.
DSYR is born and bred in Malaysia! DSYR Sdn Bhd (975763-T) is located at The Strand, Kota Damansara. Lovely place if you ask us :)
 
DSYR ships nationwide at a flat fee of RM8 per cart checkout. That means that no matter how many items you checkout in one cart, shipping is only RM8! 


Itu sedikit mengenai DSYR.com ,,,pelbagai barangan disediakan di DSYR.com..sekiranya kamu berminat bolehlah singgah jenguk di DSYR.com...


Friday, March 8, 2013

Rezeki Bulan Mac

Assalammualaikum....

Dsyr Pre-launch...
Alhamdulillah....Rezeki buat anak2 MV...bulan Februari hari tue xda CPUV yang MV dpat drpd Nuffnang...Syukur pagi tadi sempat cek nuffnang sebelum pergi majlis penyerahan sijil 5S kepada ofis MV...

Sijil ni diserahkan oleh DATO' MOHAMAD ZABIDI ZAINAL yang merupakan KPPA yang baru...tapi hari ni dia masih dengan jwatan nya yang lama iaitu ketua pengarah MAMPU..

Terima kasih atas rezeki ni..dan kalau ada sesiapa yg nampak iklan ni tgh berligar...sudi2lah jentik..(**muka x malu..hehehe)....MV sayang kamu semua...terima kasih sebab sudi jadi pembaca blog ni...

TAnpa kamu mungkin MV takkan dapat BE ni....