Followers

Showing posts with label Hasil berblog. Show all posts
Showing posts with label Hasil berblog. Show all posts

Monday, February 2, 2015

Hasil Dengan Nuffnang

Assalammualaikum...




hasil berblog 
Rezeki semenjak berkenalan dengan nuffnang....baru 4 kali cashout...x banyak tapi bolehlah dengan status sebagai blogger yg biasa2...Insyaallah dengan apa yang MV dapat ni akan menaikkan lagi semangat MV utk terus berblog....

Korang mesti dah banyak Cashout kan...syukurlah sekurang2nya apa yg kita buat dapat hasilnya....siapa kata blog ni tak menguntungkan cuma dri kita jer nak aplikasikannya sebagai apa....

Salah langkah mmg tak berjaya....kalau rajin berusaha pasti ada hasilnya...walaupun permulaannya hanya sikit,,saja

Friday, March 15, 2013

Hasil Berblog

Assalammualaikum...

Setelah dua tahun setengah melibatkan diri dalam dunia blog dan bergelar blogger..akhirnya MV dapat juga hasilnya..walaupun tak sebanyak mana..Cek yang ditunggu telah tiba,chewah..macam lah beribu sampai mau tunggu...2 cek dari Nuffnang & churp-churp..boleh buat belanja anak2..hehe.

cek dari churp churp


cek dari Nuffnang
Dan terima kasih juga buat kak CIM bagi buku dzikir & doa rasulullah...MV suka sangat boleh lah MV baca..terima kasih kak atas pemberian ni...
pemberian kak CIM
Dan yang last MV dapat semalam ..gift dr shida sebab salah seorang pengomen di blognya..suka dgn gift ni..MV akan simpan buat kenangan...

dari si cute shida
Terima semua...yang selalu datang blog ni & klik2 iklan kat sini..tanpa kamu xkan MV dapat hasilnya seperti hari ni...Sayang Kamu Semua