All About Love: Majlis Bicara Eksekutif bersama penjawat awam persekutuan sabah
Showing posts with label Majlis Bicara Eksekutif bersama penjawat awam persekutuan sabah. Show all posts
Showing posts with label Majlis Bicara Eksekutif bersama penjawat awam persekutuan sabah. Show all posts

Thursday, February 28, 2013

Majlis Bicara Eksekutif Bersama Penjawat Awam Persekutuan Sabah

10:58 AM
Majlis Bicara Eksekutif Bersama Penjawat Awam Persekutuan Sabah
Assalammualaikum...

MV baru jer lepas habis mesyuarat pengurusan bulanan...lepas tue masuk pula Majlis Bicara Eksekutif Bersama Penjawat Awam Persekutuan Sabah..

Agak padat juga jadual pagi ni..keja2 yg menunggu pun x sentuh lagi...lepas habis Majlis ni baru settle kan..nnt masa rehat MV lawat kamu k...

Maaf sebab sudah dua hari tak langsaikan BW....K MV mau masuk SUdah ke Auditorium...Bye...


Read More

Wednesday, February 27, 2013

Pura-Pura Busy!!

8:00 PM
Pura-Pura Busy!!
Assalammualaikum...

MV minta maaf sebab ada yg MV tak sempat nak  balas kunjungan..GSF..Bloglist Paling Manang MV...Yg tinggalkan komen..sorry..sebab MV betul2 pura2 busy ni hari....huhu...sudah lah suara serak sudah..ni..tangan pula lenguh menekan punat telefon...


buat follow up majlis bicara eksekutif bersama penjawat awam persekutuan
Sempat lagi mengambil gambar kan..nilah namanya sambil menyelam minum air..wakaka....dari pagi smpi ke petang menelefon jak kerja nya..."hello,selamat petang,saya Suzyanna...bla2...."..

Ayat & dialog yg sama...lucu juga..mana suara nda jelas lagi....dan pastinya my Paper cutting tertangguh lagi ni hari....
ni kerja tertangguh akibat cuti & sebab terpaksa buat follow up
paper yg dah siap cutting
Esok kena usaha lebih habiskan semua kerja bab2 paper cutting(**nda pernah habis besok tambah lagi 6 paper..sabar jaklah)...Chayok2 utk diri sendiri...huhu..dan esok pagi mau masuk mesyuarat lagi ni...

Read More