All About Love: aidijuma
Showing posts with label aidijuma. Show all posts
Showing posts with label aidijuma. Show all posts

Thursday, October 15, 2015

Bertambah Lagi

2:07 PM
Bertambah Lagi

Assalammualaikum...

posing biasa2 saja
Bertambah lagi lagi...apa yang bertambah???berat badan???anak???hahaha....takda sebenarnya nak bagitau..koleksi tudung aidijuma MV bertambah lagi  Hoho....tapi tak banyak..tambah 3 helai jer....
tengok mula sudah dia..mata dikasi besar

nah trip cumil sudah
kali ni dapat grab dua koleksi bawal blossom.....umbrella n camera...bawal blossom ni boleh pakai twist....dpn belakang ada corak....terpulang kita nak pakai corak apa.....MV baru ada dua koleksi  bawal blossom (blossom box store) ni.....takpe nnt slow2 tambah

kakak oh kakak..gayamu ar

nasiblah budak kalau org dewasa mo kena viral sdh ni
 pastu tambah wl pineapple....suka warnanya pink...mcm wl butterfly dulu..cuma corak jer berbeza....
tambah koleksi...
opps jangan kecam saya okey...sya bukan menunjuk..just nak kongsi dengan u all..mana lah tau ada yg berminat boleh lah beli....


Read More

Friday, July 31, 2015

4 koleksi tudung aj yang baru

8:55 AM
4 koleksi tudung aj yang baru
tambah 4 koleksi tudung aj...3 wl 1 gl
Assalammualaikum....

Klo dah minat kan...mesti nak beli juga kalau ada yang baru..hihi..ni cerita tudung aj...ok MV tambah lagi 4 koleksi aj...tapi MV punya belum smpi 100....

ni yang MV ambik pun yg white label n gred label jer..yang black label minggu ni tak ambik...sebab bajet larik nnt..hahaha...

siapa ada tudung yg sama mcm ni..angkat tangan


Read More