All About Love: air tangan isteri
Showing posts with label air tangan isteri. Show all posts
Showing posts with label air tangan isteri. Show all posts

Tuesday, May 3, 2016

Tomyam ayam, sayur kangkung, timun sardin& sambal mangga

4:35 PM
Tomyam ayam, sayur kangkung, timun sardin& sambal mangga

Assalammualaikum...

Belanja menu makan tenghari semalam.. Simple jer.. Menu ala kadar..

1 lauk 3 sayur.. Kenapa byk sayur sebab  mv hantu sayur hihi.. 

Ni lepas ajar haikalayuwani ...nak exam kn so buat ulang kaji... X sedar sdh tengahari..

Pergi dapur tgk apa yg boleh di masak.. Maka itulah menu yg ada... Menu simpke saja..

Tak mewah tapi cukup untuk buat suami dan anak makan bertambah2

Read More

Tuesday, November 18, 2014

Sosej Bun

4:13 PM
Sosej Bun
Ready untuk dibakar
Assalammualaikum....

Ni cerita ahad lepas...buat Sosej bun....first time buat..cubaan pertama..berjaya walaupun pakai tepung biasa jer..anak2 dan suami makan dengan gembira..rasa penat berbaloi bila tengok anak2 dan suami makan sosej bun siap angkat ibu jari....

Hihi...korang2 mesti teror kan buat ni...ni buat sebab tergoda tgk blogger dok post entry bun...hahaha

Read More

Friday, September 20, 2013

AIR TANGAN IBU

4:46 PM
AIR TANGAN IBU
ASSALAMMUALAIKUM..

Abg haikal cakap kemarin "bagus kalau cutikan,mama masak sja,pagi masak mee goreng,tghari msk lg,ptg msk kuih..mlm makan lg..abg suka kalau cuti sbb mama masak "haha mmg hobi mama time cuti berada di dapur #airtanganibubuatanak2#airtanganisteribuatsuami

Itu luahan daripada abg haikal...katanya dia suka kalau MV cuti..sebab dia boleh makan banyak kali...MV ni kalau cuti mmg dapur tempat febret MV...mmg masak jer kerjanya...walaupun tak lah seistimewa mana tapi demi anak2 & suami mmg MV puas hati tengok dorang makan apa yang MV masak,,,

Tak sangka sampai abg haikal cakap mcm tue...hehehe...iyalah kalau time keja MV masak waktu malam jer...itupun masak mana yang larat..maklumlah dalam keadaan MV sekarang yang cepat penat,,syukur anak2 tak memilih...

Asalkan ada satu lauk & satu sayur dah cukup buat mereka..sebab itu bila cuti MV mmg suka masak...taklah pandai sangat masak..tapi boleh2lah..takat masak 10-20 orang boleh lagi lah..hehehe..

MV perasan juga yang abg haikal mmg kuat makan.....sebab pipinya dah kembang...hehe...alhamdulillah anak2 sihat...air tangan seorang ibu lah katakan..tapi air tangan ibu ni mmg tak boleh lawan kan...hehehe...

begitu juga dengan air tangan isteri...Hubby MV kalau MV masak mmg dia makan penuh berselera...suami korang pun kan..kalau korang masak mesti depa makan dengan berselera kan3x..

**sorry minggu ni busy sangat...nak urus dinner ofis esok....penat...seriously MV penat...buat kerja hakiki..buat kerja club...oh mmg penat..buat blog tersayang jangan merajuk yea,,,


Read More