All About Love: churp churp
Showing posts with label churp churp. Show all posts
Showing posts with label churp churp. Show all posts

Wednesday, February 4, 2015

Hasil Berchurp-churp

8:20 AM
Hasil Berchurp-churp
hasil 2 Tahun dengan churp churp
Assalammualaikum...

Tak banyak org kata tapi tetap dipanggil rezeki....alhamdulillah walau tak banyak sekurang2nya ia hasil dr usaha sendiri dan bantuan kawan2....yg tak jemu nak klik iklan yg MV share....

Ni bukan entry bermegah diri atau nak menayang...ni entry nak bagitau yg kita mmg boleh buat duit dengan churp churp ni.....sebab kadang2 org tak percaya..tapi bila MV dah join dan dapat MV dah mula percaya dan terus berjaya..

Ceh berjaya lah sangat..korang2 masih still dgn Churp churp ker???
Read More

Tuesday, December 17, 2013

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

8:30 AM
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit
Assalammualaikum...

Pendapatan sampingan

Ini bukan entry riak takbur ataupun azab kubur..oppss malalut pula MV ni...ni entry saja nak kongsi pada sape2 yang berminat nak tambah2 pendapatan tanpa keluar modal...hanya dengan Facebook & blog jer...walaupun tak banyak tapi bolehlah buat tambah2 kan...

Macam MV ni join churp churp, 8share dan Nuffnang alhamdulillah ada rezeki untuk anak2...walaupun tak banyak tapi bolehlah kan...buat beli barang2 anak..hehehe...macam 8share MV dah pernah Cashout RM347.00 dan jumlah yang kat pic tue MV dah cashout Rm100 so jumlah keseluruhan dah RM 447.00...

Macam churp2 MV ada dua akaun...akuan yg suzyanna1985 tue tinggal tunggu lagi RM10.00 dah boleh Cashout...yang haikalayuwana tue baru MV aktifkan bulan lepas...kena tunggu lagi RM52.00 baru boleh Cashout...hehehe...sedang mengumpul skg ni..

Dan untuk Nuffnang MV baru je buat Cashout bulan 9 hari tue,,,dan skg dah ada RM 70.00..nak tunggu hujung tahun kot baru buat Cashout,,,hehehe,,,,

Ada yang berminat nak join ker....senang jer...just klik 

SINI untuk join 8share
SINI untuk churp churp

Kalau ada yang tak faham boleh jer tanya MV...just PM kat FB MV..so sama2 kita jana pendapatan sampingan..chayok2

Read More

Tuesday, November 12, 2013

Be November,Cek Churp chrup & Nuffnang

4:46 PM
Be November,Cek Churp chrup & Nuffnang
Assalammualaikum...

BE baru November ada 2
Saja update entry kongsi Be baru yang melekat bulan November...tak banyak ada 2 je...oklah dari takde kan...hehehe..pastu semalam check status cashout nuffnang dengan churp churp...

dah sent

dah sent
Sekali check dah status sent...maknanya tinggal tunggu cek jer sampai..biasanya ambil masa satu bulan.....alih2 tadi pagi masa naik pegi jumpa bos kat atas...tengok ada surat...sekali pandang je dah tau cek dah sampai...

Berjanji pula Nuffnang dan Churp churp ni...dua-dua cek sampai sekali..tak banyak ada dalam 29+ jew,,,pendapatan sampingan..alhamdulillah....

cek dah sampai
Bulan ni pula ada yang sewa ruangan iklan dan entry berbayar..ada lah dapat 60..boleh buat belanja anak2...alhamdulillah ada juga yang sudi bekerjasama dengan MV.....
Read More

Friday, August 30, 2013

Makin Bertambah

7:30 AM
Makin Bertambah
Assalammualaikum...
Tabung HAW(**Nuffnang)
Tabung HAW(**8Share)
Tabung HAW (**Churp churp)
Alhamdulillah tabung HAW makin bertambah...Tabung HAW sebelum INI tak sebanyak sekarang..walaupun mama HAW dah tak seaktif dulu alhamdulillah rezeki tue tetap ada juga...

Nuffnang dan 8share dah boleh cashout tapi belum tergerak hati lagi nak buat cashout..MV tambah kan lagi kot baru cashout..sebab NUffnang skg tengah ada BE yang sedang running...8share pula MV nak tambah2 lagi hehehe...

Cuma Churp2 lagi tak boleh cashout sebab tak cukup RM100...nak kena kumpul lagi 19.00 ringgit...kalau ikutkan dah lama kot sampai angka tue..tapi akaun MV di SUSPENDED and earning dipotong...so kena kumpul semula....

Churp2 ni setahun sekali jer kot kak MV dapat buat cashout..sebab nak tgu sampai Rm100 tue jenuh juga..hehehe....

Tapi geram dengan Blin.gd sebab penipu..MV buat cashout bulan 3 sampai skg duit tak dapat2....takpe nnt ada balasan depa juga kan...

Terima kasih pada semua yang membantu dalam menambah Tabung HAW...Sayang kamu semua

Tabung HAW

Read More

Friday, July 26, 2013

Tabung HAW

8:30 AM
Tabung HAW
Assalammualaikum...

Hasil dalam tabung HAW
Tabungan untuk anak-nak MV..ni MV printscreen  masa hari selasa hari tue..hari tabungan tue bertambah lagi..alhamdulillah...cuma agak kecewa dengan blin.gd...MV ada buat cashout pada 19/3/2013..sepatutnya bulan 6 MV dah terima bayaran....tapi sampai sekarang pihak blin.gd diam jer.bila email tak direplay...

Takpelah mungkin bukan rezeki..tapi pada kawan2 yang ada join blin tue...mungkin dah boleh stop kot share iklan dari depa...sebab bukan MV seorang yang kena...ramai lagi yang tak terima bayaran....

MV paling berpuas hati dengan NUffnang,8share dan CHurp churp...dan akan terus dengan mereka untuk mencari pendapatan lebih...oh ya terima kasih juga pada kawan2 yang selalu datang blog ni dan tambah2 tabung HAW...

Terima kasih banyak2...

**Hari Nuzul Al-quran dan ada satu drama di TV3 sempena Nuzul al-quran tapi MV rasa tak nak tengok sebab pelakonnya ashraf muslim...huhuhu

TABUNG HAW

Read More

Friday, March 15, 2013

Hasil Berblog

12:30 PM
Hasil Berblog
Assalammualaikum...

Setelah dua tahun setengah melibatkan diri dalam dunia blog dan bergelar blogger..akhirnya MV dapat juga hasilnya..walaupun tak sebanyak mana..Cek yang ditunggu telah tiba,chewah..macam lah beribu sampai mau tunggu...2 cek dari Nuffnang & churp-churp..boleh buat belanja anak2..hehe.

cek dari churp churp


cek dari Nuffnang
Dan terima kasih juga buat kak CIM bagi buku dzikir & doa rasulullah...MV suka sangat boleh lah MV baca..terima kasih kak atas pemberian ni...
pemberian kak CIM
Dan yang last MV dapat semalam ..gift dr shida sebab salah seorang pengomen di blognya..suka dgn gift ni..MV akan simpan buat kenangan...

dari si cute shida
Terima semua...yang selalu datang blog ni & klik2 iklan kat sini..tanpa kamu xkan MV dapat hasilnya seperti hari ni...Sayang Kamu Semua
Read More

Thursday, March 7, 2013

Payment Advice

10:33 AM
Payment Advice
Assalammualaikum....


PAyment advice Nuffnang



PAyment advice Churp CHurp
Dua payment advice daripada Nuffnang & churp2...akhirnya cahsout nuffnang diterima sudah....sebab masa hujung tahu 2012 punya kena reject...then hujung bulan 1/2013 MV try lah cashout...

Kali Ni Cashout dgn churp churp sekali..Nak tanya lah..kalau dapat payment advice ni..berapa lama cek dihantar ke rumah...viasalah takde penngalaman bab2 cashout nuffnang & churp churp ni....

Ada siapa2 yang tau??sebab MV ada baca kawan2 lain dah dapat cek...ada tak yg cashout bulan 1 dah dapat cek????

Tabung HAW
Read More