All About Love: hadiah
Showing posts with label hadiah. Show all posts
Showing posts with label hadiah. Show all posts

Wednesday, June 12, 2013

Hadiah

4:00 PM
Hadiah
Assalammualaikum...

Tq Jaakechik 

Tq kak Fieda
Dua hadiah yang MV dapat bulan ni...datu dr Jaa kechik satu lagi dari Kak Fieda...MV suka dua2 hadiah ni..

Brooch yang kak fieda bagi tue ada Huruf MV...hehehe..suka lah dengan brooch ni...key chain dari jaa pastinya menjadi pilihan anak2 MV...tq ,,,

**akan cuba singgah blog mana yang mampu..

Tabung HAW
Read More

Saturday, April 6, 2013

Dapat Mini kipas dan Duit..

4:00 PM
Dapat Mini kipas dan Duit..
Assalammualaikum..

hadiah dari kak M
duit dari ayu..key chain jer..
Mv dapat hadiah ni dah lama tak baru hari ni sempat buat entry...tak kamu berdua...sebenarnya bukan dapat diut pun tapi key chain duit sebenarnya dari AYU...

Dan mini kipas tue sebenarnya keychain kipas dari langkawi..Terima kasih Kak M...MV tak mengharapkan balasn pun atas hadiah yang MV bagi tue..

Ada lagi hadiah tapi belum ambil gambar  nnt MV kongsikan lagi..
Read More

Thursday, February 28, 2013

Tudung dari Permata Biru

8:00 AM
Tudung dari Permata Biru
Assalammualaikum...

Ingat lagi tak yg MV pernah menang segmen Menang Segmen 1:My Follower..dan semalam MV dapat bungkusan pos laju...tengok nama pengirim terus teringat hadaiah menang segmen Permata Biru

MV dpat tudung(**selendang warna hitam),..kakak AYu teruja sgt..dia bilang.."ah..ni kakak punya...yang ni abg Haikal nda boleh pakai sebab ni tudung perempuan jak yg boleh pakai..."pintar bangat kamu ni kakak....

ni lah hadiah yg MV dapat..
Terima kasih dear..MV suka ni hadiah..tq sgt2..jom ramai2 jenguk blog dia



Read More

Friday, February 22, 2013

CUpCakes Dari Dia

3:12 PM
CUpCakes Dari Dia
Assalammualaikum...


Posto Posto..My boss bilang.."balik2 juga dapat hadiah ni??",,MV pun diam jap..sebab fikir hadiah apa lagi ni???(**lupa...tapi mmg tgh tunggu sesuatu pun..hahaha)...

Nampak tak hadiah tue...CUpcakes perhiasan..comelkan...mesti berebutlah HaikalAYuWani...Confirm...hehehe...Dan MV kena sedia ayat2 utk memujuk & menenangkan mereka....

Terima kasih lah Budak Kampung..bagi hadiah ni..sebagai tanda penghargaan menjadi salah seorang pengomen di Blog BK...sgt2 suka dgn pemberian ni...

Masa MV buka hadiah ni di kereta,,hubby MV ingat ni kek betui...hahaha...sekali mainan lah...tipah tertipu pula..hoho
Read More

Thursday, February 21, 2013

Bandung Mari

2:30 PM
Bandung Mari
Assalammualaikum...

Bandung Mari..Bandung lah sgt...hahaha...ni tak kena mengena dgn MV mau ke bandung @ beli barang dari bandung..cuma mau bagi tau yg hadiah Menang GA sudah smpi...hehehe

Hadiah FM dari bandung...Si sally ni beli masa dia bercuti di bandung..dan seperti yg Kak MV bagitau kenapa Sally kena bagi akak FM ni hari tue kat entry NI..ingat lagi kan...

Keadaan itu benar2 terjadi...masa MV dapat pos ekspress tue mmg terus bukak...HaikalAYu nampak jer..terus masing cakap"abg punya..abg punya".."ni kakak punya kan mama..mau letak di beg"

kamu tengok keterujaan dorang..last2 MV cakap mcm ni"yg ni bukan KEY CHAIN(*jgn dorang tanya apa key chain sudah,,,oanjang libar mau jelaskan)...ni FM..nda boleh di gantung..jadi yg ni mama simpan...kita kumpul ok??"

Dan akhirnya dua2 setuju..."ok mama lah simpan"..dn di rumah barang ni tak dikeluarkan kalau nda kena menjawab lagi dgn si wani....

Dan FM yang MV dapat...Tarra..cantikkan..yg penting ada warna hijau..tq sally

Read More