All About Love: koleksi tudung aidijuma
Showing posts with label koleksi tudung aidijuma. Show all posts
Showing posts with label koleksi tudung aidijuma. Show all posts

Friday, September 2, 2016

Koleksi Tudung aidijuma

12:51 PM
Koleksi Tudung aidijuma

Assalammualaikum 


Suatu ketika dahulu, haha mcm mau Buat story telling pula. Nampak kamu gambar di Atas? 

4 hanger tudung Mv Koleksi aidijuma Dan Ada berapa helai shawl Dan bawal Jenama lain. Terjebak dengan aidijuma  ni tahun 2014..

Selama 2 tahun mengumpul akhirnya tahun 2016..mv berehat Dari membeli tudung  aj. Tgu nnt mood aj dtg blk bru kita kumpul lagi

Yg Ada skg pun jrg pki.. Paling2 Ada beberapa helai jk yg balik2 di Pakai..

Cukuplh dulu Buat Masa ni
Read More

Sunday, February 21, 2016

2 Koleksi Baru tudung AJ 2016

9:00 AM
2 Koleksi Baru tudung AJ 2016

Assalammualaikum...
syamimi posing with red Kitty 

purple love polka


posing ala model gitu 

MV punya 2 jer yang lain org punya
Mood entry mengada...hahaha...Menambah koleksi aj lagi...2 koleksi baru untuk 2016....baru dua...berjaya menahan keinginan yang membuak2 ....design dah banyak kuar....tapi baru 2 ni jer yang ada....

Kalau nak diikutkan tahun ni jer dah berpuluh design kuar..kalau terlalu ikut sangat..kopak duit...so kita beli mana yg kita nak jer lah....janji ada yang baru hihi...

Akhirnya dapat juga koleksi hello kitty.....i like..syamimi ayu dan wani pun excited dapat...boleh pinjam nnt ....kihkih....

korang ada tak koleksi ni???


Read More

Friday, September 18, 2015

Lagi Dan Lagi

4:08 PM
Lagi Dan Lagi
Assalammualaikum...
tudung pilihan ayu
Ni namanya penyakit berjangkit hahaha...tidak tidak..menambah koleksi tudung aj lagi...tapi beli 2 jer....so jadi lah 99 koleksi dalam simpanan.....MV ambil blue label paris stripe dan blue apa ntah ni.... 
macam biasa anak2 melaram dgn tudung mama
 tudung biru kakak ayu yg pilih....cantik katanya.....kena pilih betul2...sebab nak beli 2 helai jer ...so kena kawal nafsu..sebab semua tudung nampak cantik..hahaha....dah rasmi tudung biru ni ...

siap bawa pegi main bowling...yang mana...bola asyik masuk longkang..hahaha....sapa ada koleksi ni kita geng...jom selfie...

Read More

Monday, June 15, 2015

Koleksi 69 & 70 Tudung AJ

3:30 PM
Koleksi 69 & 70 Tudung AJ
Assalammualaikum...

pink label untuk MV n kakak AYu
Menambah koleksi tudung AJ....beli 2 aj pink label jumaat lepas...MV punya warna hijau..kakak AYu warna peach.....

Kakak AYu pilih sendiri...dia cakap yg ni dia punya..mama x ble pakai..ahaks..so mama kalau nak pakai kena pinjam dengan kakak AYu dululah....

dengan bertambah dua koleksi maka 70 helai sudah koleksi tudung aidijuma MV...baru 70 orang lain dah beratus2..hihi(ayat sedapkan hati...kihkih)
Read More

Tuesday, March 17, 2015

Koleksi Baru Tudung AJ..

8:30 AM
Koleksi Baru Tudung  AJ..
Assalammualaikum ...

penuh satu hanger 

aj wl small roses

wl tak tau nama hahaha

bl misai2
Menamabah lagi koleksi tudung AJ...minggu lepas kuar..2 wl RM10..1 BL RM33..nilah kalau dah terjebak..tiap kali ada design baru terus pegi mencandat..korang ada tak design ni...
Read More

Monday, February 16, 2015

Koleksi Aidijuma

3:38 PM
Koleksi Aidijuma
Assalammualaikum...
trip retis jap(BL blue love blossom)
bergaya dgn tudung pemberian kawan

antara koleksi WL & GL
Ni tudung BL yg MV paling suka bab hijau

BL purple teapot


Blue safari
Antara koleksi tudung adijuma MV....ada banyak lagi yang tak ada dalam gambar ni...sebab x pernh upload..tudung2 ni menjadi hak milik bersama dengan anak2 dara saya....ada 2 set tudung yg MV beli 2 pcs...

1pcs untuk MV 1 untuk kakak Ayu....hihi sweet jer pakai sedondon dgn anak...hihi..korang2 ada tak design PInk Label...Aj skg dah ada label baru tapi MV takda pun koleksi tu sbb skg pink label mcm kat KL jer...huhu...

Terima kasih kat suami yg baik hati selalu pg beli tudung untuk MV sebb kadang2 tudung kuar sabtu..MV sabtu jaga anak..malas nak jalan dgn empat org anak..sebab pandai nak kawal wani yg aktif...

Nasib baik hubby memahami..dia tolong beli tudung tu untuk MV>..hihi..korang2 ni bukan nak menayang tau so tak mau sentap k......hihi
Read More