All About Love: panataran kinabalu restoran
Showing posts with label panataran kinabalu restoran. Show all posts
Showing posts with label panataran kinabalu restoran. Show all posts

Wednesday, July 5, 2017

Raya Kedua-Ranau-Kota Belud-Kota Kinabalu

3:48 PM
Raya Kedua-Ranau-Kota Belud-Kota Kinabalu
Kg Nanamun Kota belud

Assalammualaikum...

Ceritera raya kedua MV dan keluarga..Jauh perjalanan luas pemandangan..hihi...Kami bergerak balik dari Ranau ke Kota Kinabalu..sebab Mr Velentine On call pada raya ketiga..dalam perjalanan kami ke KK...
credit to http://beautifulkk.com/
Singgah lagi di Kinabalu park...singgah restoran Panataran Kinabalu ,,,sebab semua rindu mau makan tomyamnya..sedap..pedas...hihi..memang tiap kali balik mau singgah makan sini...
Kinabalu Park

Tapi kan namanya bukan rezeki kami lah...haritu cuma ada buffet..terus terputus selera mau makan...hanya Haikal dan abah dia jak makan ...MV dan yang lain minum jer...
posing with anak2
Siap makan2...anak-anak request mau bergambar di luar..sambil-sambil tunggu orderan dorang ..sayap ayam dan pisang goreng .....macam biasa posing lah kami ala2 pelancong tapi berbaju raya..
Menipu betul hp mr velentine ni..flawless kita
dari Ranau kami ke kota belud..singgah beraya di rumah makcik di Kampung Nanamun ....sempat lah pinjam halamannya untuk bergambar family..dari Nanamun ...singgah lagi di Kampung Pirasan tempat mentua kakak MV...
posing tanpa kakak Ayu dia beli pisang goreng
sepanjang perjalanan...ranau to KB...ada sorang budak mabuk jalan...hihi..sian muntah di plastik...siapa lagi kalau bukan si kecik MV..syamimi...dia ni kalau jalan jauh macam ke ranau.. dia x ble ada isi perut..confirm dia akan muntah...

amboi mimi overnya
better biar perut dia kosong...MV selalu jer kena muntah dengan dia...bertabahlah mama...apa ble buat kan...hihi....
with atuk dan cousin
mama dan kakak ayu
dari KB kami terus balik rumah..sampai rumah syamimi tertidur sampai lah esok pagi..bila bangun paginya terus cari ahmah(mak MV)...dorang sudah balik...wani ikut sekali....terus marah-marah..kenapa ahmah tak bawa adik bilangnya.
selfie dalam kereta
Macam mana mau bawa..kalau mama tiada pun nangis..inikan mau ikut balik kampung adik oi 
Read More