All About Love: segmen
Showing posts with label segmen. Show all posts
Showing posts with label segmen. Show all posts

Tuesday, August 23, 2016

Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com

4:33 PM
 Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Ogos 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read More

Monday, March 21, 2016

5 Soalan Dari Ucing Versi 2

11:17 AM
5 Soalan Dari Ucing Versi 2

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/03/5-soalan-dari-ucing-versi-2.html

Hi Blogger.Segmen Soalan Dari Ucing Versi 2 kembali.Jawab Lima Soalan dari Ucing ,Ada Berani .? Follow Blog Ucing atau Google +.Copy Code yang Tersedia di Bawah .Buat tajuk "5 Soalan Dari Ucing Versi 2" dan Publish . Tinggalkan Post Anda di Ruangan Komen  Di Sini.Tag Rakan Anda untuk Sama-sama menjawab 5 Soalan Dari Ucing Pastikan Dia Tahu..Segmen Tamat 25-3-2016.(^x^) miau..miau...

1) Ayam Berkokok ..Hari mau...? 

Siang 

2) Kucing Jadi Harimau,Harimau jadi Kerbau,Kerbau Jadi Lembu,Manusia Jadi...?

Hairan.

3) Kucing Jadi Ayam,Harimau jadi Ayam,Kerbau jadi Ayam,Ayam jadi...?

Marah

4) Seekor kancil mencari Makanan di Hutan lalu ternampak Makanan dan satu ekor Harimau.kancil makan makanan tersebut tanpa takut mengapa .?

 Harimau sudah kenyang

5) Sepasukan Orang Gila main Bola di Pesawat.Oleh kerana terlalu Bising co-pilot pun Marah."Hey..! kalau Nak Main Bola keluar.!".Lalu Orang Gila itu pun keluar .(Maklum lah Orang gila).Soalan nya Siapa kah yang terselamat dalam Pasukan tersebut.?

Penjaga Gol...
*Segmen Ini adalah Segmen Blogwalking Ceria Bahagia Betul atau Salah Tidak Menjadi Masalah yang Penting Anda Berani menjawab...Ada Berani..?

Mv Tag SHA

Read More

Wednesday, March 18, 2015

Nak Link Blog Boleh ?? #1

4:50 PM
Nak Link Blog Boleh ?? #1
Assalammualaikum...




syaratnya :

1. FOLLOW BLOG 
2. BUAT TAJUK ''NAK LINK BLOG BOLEH ?? #1''
3. COPY GAMBAR AND LINK KE ENTRY NI
4. SEND YOUR LINK ENTRY DEKAT BAHAGIAN COMMENT BAWAH NI YE ^_^


TARIKH BEROPERASI DARI 17/3 - 21/3 

Read More

Monday, November 18, 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

2:09 PM
Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je
Assalammualaikum...

Nampaknya hari ni..hari macam cantik je macam comel je...sebab MV nak join Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je by Mak Dara


Bicara Mak Dara
nak join klik sini 


Tertarik untuk menyertai segmen ini? Ikuti langkah yang mudah seperti dibawah.
1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..


mempertaruhkan kecantikan anak MV,...wakaka...
**JOm Join ramai2
Read More

Friday, September 27, 2013

"Segmen 1st Mama"

1:03 PM
"Segmen 1st Mama"
Assalammualaikum..


KLIK SINI UNTUK JOIN 
A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.



**Jom Join Tarikh Tutup 30.09.2013,,senang jer kan tak susah mana pun.. 

Read More

Thursday, September 5, 2013

Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

10:32 AM
Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry
Assalammualaikum...

KLIK SINI UNTUK JOIN

SYARAT PENYERTAAN:
1. Follow blog Yumida
2. Add to circle Google+ Yumida Huda (klo xde..xpe..boleh join)
3. Like fanpage Yumida


4. Klik: (**DONE)

5. Klik iklan Nuffnang sekitar blog(done)

6. Buat entri bertajuk: Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry
Buat entri [ dapat 2 undian ]
Tak buat entry [ dapat 1 undian ]
7. Letak banner dan backlinkkan di entry ini


8. Hantar url blog @ url entry penyertaan ke entry ini sahaja

9. Tamat: 7 September 2013

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org @ cabutan tangan

HADIAH (2 pemenang akan dipilih):
Ankle Bracelet
Wallet
Nak lihat gambar hadiah? KLIK SINI

**JOIN SEGMEN YUMIDA>>>Busy2 sempat lagi kan..huhu

Read More

Tuesday, September 3, 2013

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

4:13 PM
 Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
Assalammualaikum


Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 


**join segmen Farah walau daku tak cukup masa
Read More

Monday, August 19, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

11:39 AM
 Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
Assalammualaikum..

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
Read More

Wednesday, July 24, 2013

Segmen Kad Raya by DiyanaHani

1:35 PM
 Segmen Kad Raya by DiyanaHani
Assalammualaikum...


 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



Read More

Monday, April 29, 2013

"Simple Segmen by Sally Samsaiman"

8:44 AM
"Simple Segmen by Sally Samsaiman"
Assalammualaikum...


syarat-syarat penyertaan.. 

  1. Mesti Follower Blog Sally...kalau tak, buat-buat la tekan button follow tu..yeaa...
  2. Follow sekali Twitter Sally...kalau ade...mention balik nnt sally follow blk...
  3. Klik aje SINI ... sila la tunggu sampai hbs loading ..
  4. Tulis satu entry dengan tajuk "Simple Segmen by Sally Samsaiman"
  5. Tampal banner yg x cantik tu dekat entry & linkkan ke entry ni.
  6. Dah ? komen link entry korang kat dalam entry ni ..
MV join "Simple Segmen by Sally Samsaiman" tanda sokongan  buat Sally....JOm join ramai2...Segmen berlangsung 29th April 2013 - 13th May 2013 (11.59pm)

Read More

Wednesday, April 24, 2013

Segmen : Hey ! blogger asal mana?

10:33 AM
Segmen : Hey ! blogger asal mana?
Assalammualaikum..

Klik SIni Untuk Join
Segmen hanya berlangsung selama satu minggu bermula dari tarikh 24 April sehingga 30 April 2013. Segmen ni bertujuan untuk mencari tahu para bloggers berasal dari negeri mana...melaluinya kita tidak sekadar follow-follow tanpa mengetahui mereka dari negeri mana. Segmen ini bertujuan mengeratkan silaturahim diantara para bloggers seluruh negara. 

Happy blogging !! Oya saya merupakan blogger Sabahan...anda ?

***MV juga Blogger Sabahan Bah...hehehe..ANda??Jom Join Disini
Read More

Friday, April 19, 2013

Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu

9:45 AM
 Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
Assalammualaikum..

Klik sini untuk join
Jom tengok syarat2 nyer...

1-Tempek banner yg x berapa comey kat atas tu..
2-Buat satu entry yang bertajuk Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
3-Follow blog ini dan follow juga saya di google plus k..(tengok di sidebar)
4-Klik LIKE pada Fanpage saya di FB boleh tengok kat sidebar (x wajib)
5-Dalam entry tersebut, sertakan sekali kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah selepas ini..contohnyer selamat datang ke blog saya, jangan segan2 singgah ke sini selalu dan lain2 n cerita kan serba sedikit tentang blog korang..moga selepas ini makin ramai yg datang berkunjung ke blog korang semua disamping dapat menambah kenalan baru..
6-Tarikh tutup-3 Mei 2013
7-Hantar link entry korang di ruangan komen sahaja..

MV join segmen Miss Banu Salah seorang ahli GSF..tanda sokongan dan setiakwan chewah...

MV memenuhi syarat yang ke-5 iaitu:
kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah:
Selamat datang ke sabah walaupun hanya dalam blog..

cerita kan serba sedikit tentang blog korang

Banu suruh cerita sikit jer(**Sikit jer tau MVjangan lebih2)..Blog MV ni macam2 ada ..Macam tagline Astro sudah..hehehe...Walaupun lebih ke arah personal blog tapi yang pastinya akan ada cerita bola dan isu semasa..So kalau sape yang ada minat yang sama..mari kita beramah mesra,.hahaha


Read More

Wednesday, April 17, 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

2:51 PM
SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
Assalammualaikum...

MV  join SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
Klik Sini Untuk JOin

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog ni.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5
CONTOH BAJU



Read More

Tuesday, April 16, 2013

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

3:59 PM
Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua..  Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..


Read More

Thursday, March 28, 2013

Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna

2:45 PM
Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna
Assalammualaikum..

Nak Join Klik SIni
Mv Join Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna...Ain jemput MV so MV join lah...Sebenarnya tak yah nak buat entry tapi MV buat jelah..terajin pulak..

Tamat : 6 APRIL 2013

        Syarat 

        1) Follow blog AinMfna
        2) Click here | here * Sampai habis loading . Harap jujur *
        3) Korang nak buat entry tak ? Sapa nak buat , dipersilakan . Takmau buat pun takpa . 
        4) Letak banner & linkkan ke entry ini * Yang buat entry *
        5) Tinggalkan link blog ataupun link entry korang dekat bawah ni * Tempat lain tak dilayan *

        Kepada yang buat entry

        1) Jika dipilih , korang akan dilebihkan tempoh menjadi bloglist Ain * taksure lagi berapa lama *

  • 10 - 15 blogger terpilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist Ain selama 3 bulan .    
  • Pemilihan pemenang berdasarkan blog comel , selalu update , kreatif * Tak guna random *
  • Seorang blogger bertuah akan dapat topup dari Ain & seorang lagi blogger akan dipromote blognya selama 1 minggu di blog Ain ( Bergantung kepada sambutan blogger )
        
     Syarat baru 
  • Like gambar ini * akan diperiksa *


Read More

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

11:14 AM
"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
Assalammualaikum...


MV join "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April" dr Apit...MV Join sebab tanda sokongan kat APit..walaupun Apit tak kenal MV(**apit kau kenal tak kak MV ni??)..kalau tak terpilih takpe.tapi kalau terpilih ok tersangat2 apa..hehehe(**apa punya bahasa lah)

Kenapa MV beriya2 nak masuk dalam bloglist apit???Sebab Follower Apit jer dah 9609..kan bertuah kan dapat masuk dalam bloglist dia...sebab mesti apit akan singgah blog MV yang tak seberapa ni..boleh eh guna alasan ni apit??

Kekuatan blog MV??taklah kuat sangat..cukup makan jer..hehehe...Kekuatan blog MV adalah entry yang macam-macam ada...dan yang paling penting MV adalah blogger wanita yang selalu update pasal bola(**perasan)..tapi dalam Malaysia jerlah..Sokongan Group Segar Follower(GSF) juga satu kekuatan..sebab mereka adalah penyokong kuat blog MV ni

Kekerapan MV update blog??rasanya setiap hari akan ada entry terbaru daripada MV..paling sikit pun 3 entry sehari,,,tapi selalunya lebih dari 3 entry sehari..maksudnya tiap2 hari pasti akan ada entry baru..kecuali kalau ada kecemasan.,misalnya MV sakit ataupun MV banyak kerja..maka akan kuranglah entry ataupun takde entry lansung..tapi baru sekali kot MV takde update entry ..kalau tak silap bukan feb sebab MV demam...

Nak JOIN??Tengok syarat2 dibawah:

SYARAT-SYARAT :(**Copy DR APit)

2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.


**bab syarat no.5 tue kalau buat confirm org tengok MV nanti..gile ker dia ni???
Read More

Saturday, March 23, 2013

Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih

6:25 PM
Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih


Assalamualaikum

Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.




Syarat
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih
2. Follow blog ini dan blog Emas Putih
3. Like fanpage ini Permata_Hati
4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.


Cara nak copy paste coding entry
1. Klik Html , 2. Copy paste coding 3. Tekan compose, Publish

Copypaste coding entry dicetuskan oleh Mialiana.comhttp://www.mialiana.com


5. Done? Hantarkan link anda ke ruangan komen.

Tarikh Segmen bermula 23 Mac 2013/3 Petang sehingga 24 Mac 2013/11:59 malam

Hadiah
Top up RM10 x 1Top Referral
Top up RM5 x 5 blogger bertuah by random

Segmen Sabtu ini dicetuskan bersama oleh Puan Qalesyha dan Emas Putih

Mudah kan? Sambil bersegmen sambil peluang menang topup. Tak rugi pun join.
Siap tahu tuah anda. Di jemput join semua. Jangan lupa ping entry anda untuk merebut peluang menjadi
top referral. Semoga segmen ini mengeratkan hubungan sesama blogger.

Salam sayang dari Puan Qalesya dan Emas Putih .
Assalamualaikum :)


Read More

Tuesday, March 19, 2013

Segmen Bloglist April 2013 by Anis Anisa

12:00 PM
Segmen Bloglist April 2013 by Anis Anisa
Assalammualaikum...


Klik Banner untuk join

MV join Segmen Bloglist April 2013 by Anis Anisa..MV kenal dr Segmen: Featured Me on Bubbly?...SO MV join segmen dia..lagipun mudah jer syarat2nya

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Terbuka kepada  semua blogger.
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen Bloglist April 2013 by Anis Anisa"
  3. Copy and pastekan banner kat atas nih dalam entry korang. Jangan lupa link kan ke entry nih ok :)
  4. Letakkan link entry yang korang buat tadi di ruangan komen.
  5. Wajib buat perkara kat bawah nih:
    • Follow BLOG nih *aku akan follow korang balik*
    • Like page kat bawah nih *wajib*
  6. TARIKH TUTUP: 21 March 2013
Jom JOin Ramai2 kerana
*15 blog bertuah akan dipilih oleh Anis Anisa sendiri*
**Blog korang akan ada dalam bloglist selama sebulan**



Read More

Monday, March 18, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?

11:25 AM
Segmen: Featured Me on Bubbly?
Assalammualaikum



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 


**jom join
Read More

Sunday, March 10, 2013