Followers

Showing posts with label tudung aidijuma. Show all posts
Showing posts with label tudung aidijuma. Show all posts

Saturday, July 30, 2016

Tudung Aj Vs Nealofa

with kakak ayu
Assalammualaikum...


Aj Vs Nealofa...bukan apa pun...alkisahnya bila anak dara ni mula berhijab...semua tudung mama jadi milik dia...ni tudung nealofa satu2nya dalam koleksi sebab kakak MV bagi..kalau tak memang xdalah..

Ingat mama nak rasmi dulu..tup tup kakak ayu dah rasmi pergi temujanji dengan doktor mata haritu...pergh mama mengalah..mama pakai lah tudung AJ febret mama....cantik pula anak gadis seorang ni bernealofa....

MV ni ada satu problem...iaitu masalah pakai tudung instant ni..sebab macam tak kena dengan muka...sebab itu lebih prefer yang bawal & shawl biasa..korang pula macam mana?

Monday, March 9, 2015

Aku,Dia & Aidijuma

Assalammualaikum...

We are BFF/Soul Mate/Roomate
Saja belanja gambar selfie with MR Hubby....tengok dia maintain jer..huhu MV ni adui kena kurangkan berat ni...tapi MR Hubby cakap buat apa nak kurus2..see dia tak tau kerisauan yang melanda MV....

Iyalah nnt suami kecik bini besaq.....huhu..memulakan misi mengurangkan berat badan....chayok2...30 minit senaman setiap hari at least....pelik anak2 tengok mak dia dok bersenam dalam rumah sebab mau jogging anak2 takde yg jaga so kita bersenam dalam rumah jer lah....

**wahai blog kesian ko makin terabai

Thursday, February 26, 2015

Posing WIth Anak2

Assalammualaikum...

HaikalAyuWani

With HAW

With My Sumandak
Sempat lagi berselfie dengan harta dunia akhirat .....ni posing masa balik beaufort time cuti CNY hari tu..seperti biasa...bergaya dengan tudung Aidijuma..MY sumandak pun dah pandai dah BerAj...hihi

Tak tau nak update apa..sebab ketandusan idea...mungkin hanya akan mengupdate gambar ker untuk hari ni..hihi....dah lama tak BW blog kawan2..jangan ada yg merajuk..bukan tak sudi masuk blog kamu lagi..tapi kekangan masa..

HArap kamu memahami ya kawan2