Followers

Monday, December 15, 2014

HAlfmoon Shawl

Assalammualaikum...

First time pakai...
Sorry lama tak muncul sebab hujung tahun sibuk dengan program ofis,,makan malam sana sini....dan buku2 baru sampai so takda masa nak tgk FB n blog ni....huhu...

HAri ni tempek muka yang tak berapa nak cun pakai halfmoon shawl...pertama kali pakai dan pertama kali beli...dan koleksi pertama dalam simpanan..nampaknya....bukan setakat adijuma tapi dah terjebak ke shawl pula.ahaks...

Thursday, November 27, 2014

11 bulan

Assalammualaikum...

saya 11 bulan sudah....saya sudah teror jalan....buli sudah ikut mama pegi dapur...hihi...gigi saya mau masuk 3 batang sudah...dan saya masih Full BF......comel kan saya


Gambar terkini si solehah MV..ank kecil yg skg dah berusia 11 bulan..dah semakin laju berjalan.....tak lama lagi setahun....comel sgt gayanya...syukur masih lgi full bf...disamping mknn seperti bubur biskut n nasi lembut.....

Semoga membesar jadi anak yg pintar solehah dan sihat.amin


Monday, November 24, 2014

Baby Ana Milik Siapa (BAMS)

Assalammualaikum...
pinjam google


pinjam google
Baby ana milik siapa atau BAMS....drama baru slot lestary menggantikan selamat penganti madu....MV suka cerita ni menarik saspen..tak sabar nak tau sapa ayah n mak baby kepada anak...macam anak kawan ana si sara..hihi...

ni sinopsis drama ni 

mengisahkan tentang kehadiran seorang baby yang bernama Ana. Kehadiran baby Ana tersebut telah menimbulkan konflik antara 5 sahabat yang telah berkawan sejak sekolah menengah lagi. Sejak itu, pelbagai kejadian yang berlaku melibatkan ke lima-lima sahabat ini. Apakah yang sebenarnya berlaku? Kenapa dengan baby yang bernama Ana tersebut?(sumber sini)

ada yg tgk drama ni....klo ada kita sama.....



Sunday, November 23, 2014

Animasi Puteri

Assalammualaikum...


Korang suka animasi Puteri terbitan Les' Copaque Production yang ditayangkan di TV3 khamis 20.11.2014 jam 9.00 malam...anak2 MV menangis gara2 PUTERI...sebab dia main tak lama dalam 2 minit jer....

HUhu Siap wani kata TV ni menpiu cakap puteri tapi sekejap saja..hihi....MV tak fahamlah kenapa sekejap jer siarannya..tapi yg pasti 27.11.2014 (khamis) nanti akan ada sambungannya lagi jam 9.00 malam,,,,

Anak2 Adik2 kamu ada yg menangis ker tak dapat tengok puteri ni..anak member ofis MV nangis juga...hihi