All About Love

Sunday, January 25, 2015

TAdika Sudah

2:45 PM
TAdika Sudah
Assalammualaikum...
pergi sekolah muka keta

posing duck face
Pejam celik pejam celik..dah 5 tahun MY wani Syazwana.....Dah tadika..seperti biasa pilihan terdekat KEMAS....Insyaallah walau di mana kita hantar anak utk belajar walaupun sklh kerajaan anak2 akan pandai juga membaca...kuncinya ibu bapa kena turut bersama mengajar anak di rumah...

Selamat datang ke alam persekolahan wani...belajar rajin2 ya kakak..Wish u Good luck
Read More

Saturday, January 24, 2015

U Are My Soulmate,BFF.

2:36 PM
U Are My Soulmate,BFF.
Assalammualaikum..

My soulmate
Mood jiwang pula harini...hihi..nampak misi untuk aktifkan diri dengan blog belum tercapai lagi...sebab MV baru juga balik dari kursus baru2 ni....kesian terabai pula blog..hri ni share MY BFF...

Cinta hati MV....walaupun orang bilang dia kopi MV susu,,tapi MV menerimanya seadanya...itulah kami kopi susu..hahaha

Sebenarnya tak tau nak tulis apa ni...MV keja ni ..jaga bilik seminar..tue yg berkesempatan tgk blog ni...sempat juga tadi grab adijuma black label..walaupun mak ai panjang barisan hahaha
Read More

Wednesday, January 14, 2015

All About Adijuma.

11:00 AM
All About  Adijuma.
Assalammualaikum...

Antara Koleksi tudung adijuma..

Nah belanja kamu gambar MV yang cun dengan adijuma(**jangan muntah yer...)....dah terjebak dengan AJ ni....esok nak pergi grab skirt dia..nnt MV share....isnin lepas Beli Black Label dr 49 diskaun ke 29,,,,hihi...

Siapa pengemar tudung AJ..angkat tangan....
Read More

Glitterati Balik.

9:28 AM
Glitterati Balik.
Assalammualaikum...


CPUV banyak tapi tak masyuk sebab tuannya malas

Semalam MV update cakap status Nuffnang dah jadi NOn Glitterai..tup2 pagi ni bukak dah jadi Glitterati semula..hihi.tq NUffnang....Sorry MV dah lama tak updated....bukan apa kekangan masa busy hujung tahun buat MV takde masa nk mengupdated,,,


Kawan2 semua apa khbar..sihat???BR1M dah dapat..kalau dah,Syukur alhamdulillah..boleh buat belanja....hihi...Hari ni MV akan singgah mana2 blog yg MV sempat ya...x banyak kot dalam 5 hingga 10 blog...

Bagi semangat utk naikkan semula Pageview n UV blog yang tak seberapa ni..Klo ko rajin datang blog ni..and nampak iklan2 cubit3 manja lah iklan2 tue ya
Read More