Followers

Wednesday, February 4, 2015

Wordless Wednesday#HartaDuniaAKhirat#

Assalammualaikum...


anak2 kesayangan MV
Harta dunia akhirat..Semoga jadi anak ayang soleh dan solehah.Amin

Hasil Berchurp-churp

hasil 2 Tahun dengan churp churp
Assalammualaikum...

Tak banyak org kata tapi tetap dipanggil rezeki....alhamdulillah walau tak banyak sekurang2nya ia hasil dr usaha sendiri dan bantuan kawan2....yg tak jemu nak klik iklan yg MV share....

Ni bukan entry bermegah diri atau nak menayang...ni entry nak bagitau yg kita mmg boleh buat duit dengan churp churp ni.....sebab kadang2 org tak percaya..tapi bila MV dah join dan dapat MV dah mula percaya dan terus berjaya..

Ceh berjaya lah sangat..korang2 masih still dgn Churp churp ker???

Monday, February 2, 2015

Hasil Dengan Nuffnang

Assalammualaikum...




hasil berblog 
Rezeki semenjak berkenalan dengan nuffnang....baru 4 kali cashout...x banyak tapi bolehlah dengan status sebagai blogger yg biasa2...Insyaallah dengan apa yang MV dapat ni akan menaikkan lagi semangat MV utk terus berblog....

Korang mesti dah banyak Cashout kan...syukurlah sekurang2nya apa yg kita buat dapat hasilnya....siapa kata blog ni tak menguntungkan cuma dri kita jer nak aplikasikannya sebagai apa....

Salah langkah mmg tak berjaya....kalau rajin berusaha pasti ada hasilnya...walaupun permulaannya hanya sikit,,saja

Anak Cina Katanya

Assalammualaikum..
posing comel gitu 
amoy mata sepet

hi saya Syamimi
Nilah al-kisah anak kecil saya...asal bawa jalan jer mesti akan ada yg pandang 2 kali...kalau tak pun akan bertanya....

"kenapa dia macam cina???"

hihi....kesian my Hubby kadang2 org tgk dia semacam jer sebab anak rupa cina ayah pula kulit gelap sikit,..hitam2 si tompok manis..makin dpandang makin lah manis...ceh...

mungkin syamimi lebih menurut sebelah MV kot...sebab ayah MV kan cina..so mungkin dia mewarisi wajah chinese look....mcm mamanya..hahaha..perasan lebih....

Korang rasa Mimi ni macam anak cina ker??